Coppercoat behandlingen

For å oppnå optimal effekt med Coppercoat, anbefales det å påføre minst fire strøk. Ved ny behandling etter 10-15 år, er 4 strøk også tilrådelig.

En liter Coppercoat dekker ca. 16 kvm. Når det er tid for neste behandling (etter ca. 10 år), og du er usikker på hvor mye Coppercoat som trengs for din båt, ikke nøl med å kontakte oss på . Vi hjelper gjerne med å beregne nødvendig mengde for ditt fartøy.

Påføring

Coppercoat bør påføres umiddelbart etter blanding. Bruk en kort håret rulle for påføring, unngå pensel. Skal Coppercoat sprøytes på, ta kontakt med leverandøren for detaljer. For mer informasjon om selve Coppercoat-behandlingen, send oss gjerne en e-post.

Med lang erfaring i bruk av Coppercoat, tilbyr Kolibris AS veiledning og rask brukerservice ved behov.

Coppercoat er ideell for behandling av skrog på alle typer motor- og seilbåter. Overflaten blir glatt og hard, og gir effekt i minst ti år, noe som fører til reduserte drivstoffutgifter og økt fart. Bunnstoffet er en to-komponent epoxy behandling, blandet med rent kopperpulver.

Viktige Lenker

NB! Ta kontakt med oss hvis du ønsker bruksanvisninger på norsk.

Kolibris selger båtpleieprodukter fra Scholl consept Marine og utvalgte seilkær fra Gill .

Scholl Consept Marine båtpleie produkter er kjent for god kvalitet og er foretrukket av profesjonelle aktører world wide.

Gill er en av verdensledende produsenter av teknisk seilertøy og setter design og komfort høyt, noe som kommer godt frem i alle seil produktene deres.

Betalingsvilkår

Bestilte varer faktureres på mail, etter at varene er levert til forsendelse hos Posten i Stavanger. 14 dagers betalingsfrist.

Varer som utføres til Sverige faktureres ekslusive mva. Avgifter og ekspedisjonsgebyr ordnes av kunde  når varen hentes på posten i Sverige.

Ved for sein betaling faktureres morarenter i henhold til generelle regler.

lagt til handlevogn