Coppercoat Superyachts - ny produktserie

Produkt info

Coppercoat for superyachts er nyutviklet/ optimalisert og tilpasset for større fartøyer/ superyachter, og er nå tilgjengelig i større pakningsstørrelser for luft fri sprøyteapplikasjon.

Ved å bruke Coppercoat Superyacht, sparer eiere og operatører tid og kostnader for tørking og nye behandlinger.

Case studie coppercoat behandling av Sunseeker meter 

En case studie av Coppercoat behandling av Sunseeker 37 meter i 2008 viser at kunden etter 10 år har spart totalt  €133,500  og hatt fartøyet minst 50 dager ekstra i sjøen. På dette tidspunktet er det på tide å vurdere om en ny påføring av Coppercoat Superyacht er nødvendig. Men......

Hvis denne behandlingen samsvarer med ytelsen til den lengstvarende Coppercoat Superyacht-behandlingen pr i dag - som er på 18 år - vil den ikke trenge å bli bunnbehandlet  igjen før i til 2026.


Annen gangs behandling med Coppercoat enklere og rimeligere en første gangs behandling behandling, (Mengde Coppercoat er ca 50 % i forhold til førstegangsbehandlingen med Coppercoat)

Reduserte driftskostnader

Det ikke-absorberende epoksybelegg gir mindre friksjon enn konvensjonelle bunn-behandlinger. Coppercoat behandlingens hydrodynamisk effektive overflate gir større skroghastighet og drivstoffeffektivitet. Høy styrke formel.

Ved å bruke Coppercoat Superyacht, sparer eiere og operatører tid og kostnader for tørking og nye behandlinger.

Sparer miljøet

Coppercoat Superyacht gir en godkjent, miljømessig ansvarlig og unik langvarig løsning på problemet med bunnstoff forurensning til miljøet. Coppercoat Superyacht er epoxy-basert, og er klassifisert som ikke-eroderende og forårsaker mindre skade på miljøet enn konvensjonelle anti-foul maling.

Produktet overholder alle relevante IMO-resolusjoner, er godkjent HMS i samsvar med britisk og EU-lov etc.,

 I 2011 fikk Coppercoat internasjonal miljøpris: 

International Award Winning Anti-foul Winners of the “Most Eco-Friendly Business” award at the China International Boat Show, in recognition of our work to produce an environmentally responsible anti-foul. VOC-free • Water-based Epoxy • Recycled Copper • Tin-free

Kolibris AS har solgt Coppercoat til begeistrede kunder siden 2006. Ta kontakt med oss for mer informasjon og prisvurdering! 

Mer info om Coppercoat Superyachts finner du her : SUPERYACHTS

Coppercoat Superyachts Sunseeker