Coppercoat Superyachts - ny produktserie

Produkt Info

Coppercoat Superyacht er den mest holdbare og langvarige anti-foul belegget som er tilgjengelig. En enkelt behandling av denne vannbaserte og VOC-fri harpiks bunnstoffbehandlingen gir et høyt nivå av beskyttelse i minst et tiår eller mer. Bruk av Coppercoat Superyatch gjør at eiere og operatører sparer tid og kostnader for tørking og nye behandlinger. Coppercoat Superyachts er nyutviklet, optimalisert og tilpasset for større fartøyer.

Coppercoat Superyatcht er nå tilgjengelig i større pakningsstørrelser for luftfri sprøyteapplikasjon.

Lang levetid
Dette ikke konvensjonelle belegget gir god beskyttelse mot tilsmussing i mange år - vanligvis i et tiår eller mer per behandling.  

Reduserte driftskostnader
Eliminerer behovet for å løfte eller tørke båten regelmessig påføringer av konvensjonell bunnbehandlinger.

Godt utprøvd globalt
Leveres til over 75.000 skip over hele verden, og er brukt av de mest kjente båtbyggerne.

Slitesterkt produkt
Super hard matrise tillater gjentatt skrubbing uten praktisk talt tap av tykkelse eller levetid. Periodisk skrubbing er anbefalt.

Gir økt hastighet og effektivitet
Det ikke-absorberende epoxybelegget gir mindre friksjon enn konvensjonelle bunnbehandlinger. Coppercoat behandlingens hydrodynamisk effektive overflate gir større skroghastighet og drivstoffeffektivitet. 

Har en høy styrke formel
Nylig optimalisert for bruk på Superyachts, og er den høyeste styrkeformelen som er tilgjengelig.

Kolibris AS har solgt Coppercoat til begeistrede kunder siden 2006. Ta kontakt med oss for mer informasjon og prisvurdering! 

Mer info om Coppercoat Superyachts finner du her : SUPERYACHTS

Info om flere Coppercoat tester finner dere her : Coppercoat test

 

Viktige linker:

Aktuelle spørsmål og svar (english)

Coppercoat Superyachts Sunseeker

Casestudie Coppercoat behandling av Sunseeker 37 meter 

En case studie av Coppercoat behandling av Sunseeker 37 meter i 2008 viser at kunden etter 10 år har spart totalt  €133,500  og hatt fartøyet minst 50 dager ekstra i sjøen. På dette tidspunktet er det på tide å vurdere om en ny påføring av Coppercoat Superyacht er nødvendig. Men......

Hvis denne behandlingen samsvarer med ytelsen til den lengstvarende Coppercoat Superyacht-behandlingen pr i dag - som er på 18 år - vil den ikke trenge å bli bunnbehandlet  igjen før i til 2026.


Annen gangs behandling med Coppercoat enklere og rimeligere en første gangs behandling behandling, (Mengde Coppercoat er ca 50 % i forhold til førstegangsbehandlingen med Coppercoat)

Coppercoat er miljøvennlig

Coppercoat Superyacht gir en godkjent, miljømessig ansvarlig og unik langvarig løsning på problemet med bunnstoff forurensning til miljøet. Coppercoat Superyacht er epoxy-basert, og er klassifisert som ikke-eroderende og forårsaker mindre skade på miljøet enn konvensjonelle anti-foul maling.

  • VOC-fri
  • Vannbasert epoxy
  • Resirkulert kobber
  • Tinnfri

Produktet overholder alle relevante IMO-resolusjoner, er godkjent HMS i samsvar med britisk og EU-lov etc.

I 2011 fikk Coppercoat internasjonal miljøpris: 

International Award Winning Anti-foul Winners of the “Most Eco-Friendly Business” award at the China International Boat Show, in recognition of our work to produce an environmentally responsible anti-foul.